RITMES I MÉS RITMES!

Els Molls i els Pagells durant aquest trimestre hem desenvolupat el nostre sentit rítmic i creatiu. Primer de tot, vam descobrir les possibilitats que ens dóna el nostre propi cos per experimentar amb el so i el silenci.

Mitjançant la percussió dels dits, les mans, els peus, la llengua… vam observar sons forts i fluixos, que ressonen o no, descobrint i imitant els ritmes que creaven els companys i companyes.

Per altra banda, va arribar el moment de crear ritmes amb diferents materials. Hem experimentat amb gots, pals i maraques. I seguir un musicograma visual ens ha permès discriminar, identificar i captar correctament la pulsació dels ritmes proposats.

“La Dansa dels pollets a la seva closca” de M. Mussorgsky ens ha ajudat a portar una bona pulsació a ritme de negra i corxera.

Ens voleu veure que bé ens ho hem passat fent-ho? Us convidem que entreu a la carpeta de Música del Drive.