CREC

Us han explicat alguna vegada un conte on la protagonista fos una branca? Doncs, mireu, hem explicat la història d’una branca que un dia va decidir trencar amb tot, començant pel tronc que la sostenia i… CREC!, es va desprendre de l’arbre i va començar el seu camí per la Vall del silenci.

Aquesta és la història de silencis i sons de la vida quotidiana. Hem escoltat molt atentament el conte, hem fet silenci, però tot i esforçar-nos intensament no ho hem aconseguit. Sempre ens envolten sons per petits que siguin. Hem escoltat ocells cantant, nenes i nens rient al pati, una pilota botant….

Per acabar, hem creat els nostres entorns sonors amb aquests instruments i el nostre propi cos. La setmana passada els Molls van crear “L’aigua musical” I aquesta els Pagells “La tempesta Tramuntana”.

Ha estat molt divertit!