LA FESTA DE DISFRESSES

A l’hora de música ens hem plantejat un repte, viure i gaudir d’una festa de disfresses ben divertida i improvisada. A través de la música hem representat diferents oficis. Hem tocat petits instruments de percussió seguint el ritme i la pulsació mentre sentíem la música dels tenistes.

Ens hem mogut amb molta precisió portant una safata a la mà fent de cambrers i cambreres. Però alerta, quan sonava el clarinet pujàvem la safata amunt i si sonava el piano avall. Quina coordinació! També hem fet de robots ben rovellats i, fins i tot, hem viatjat a la lluna fent d’astronautes.

Realment ens ha encantat! La música utilitzada està extreta del llibre “La fiesta de disfraces” de l’Ana Quílez i el Toni Costa de Bellaterra Música Ed. Si entreu a la carpeta de música del DRIVE, ens podreu veure!