SYLVIA, PIZZICATO de LÉO DELIBES

Famílies dels Molls i dels Pagells!

A l’hora de música hem començat el trimestre parlant de la primavera. Hem fet una sessió amb l’audició: “Sylvia – pizzicato” de Léo Delibes. La primera activitat ha estat un joc en rotllana. Mentre escoltaven la música jo els picava amb un sonall a la mà al final de cada temps. A la part B de l’obra, les nenes i els nens bellugaven lliurement el mocador que portaven a l’altra mà.

La segona activitat ha estat més elaborada i divertida, ja que hem repetit l’audició amb el musicograma que teniu al CODI QR. Hem repartit diferents instruments: les campanes afinades, els metal·lòfons, les claus, els panderos, els triangles i els picarols. Hem agrupat els instruments i seguiNt atentament l’audició els hem percudit quan ens tocava. Hem estat molt concentrats i ens ha sortit molt bé!

Si ens voleu veure entreu a la carpeta de música del Drive.