ARQUEÒLEGS PER UN DIA!!!

Aquest divendres passat, els nens i nenes dels Molls vam fer d’arqueòlegs! La Laura i el Ferran, mare i pare del Bruno, ens van preparar tota una activitat per aprendre com treballen els arqueòlegs quan busquen o troben jaciments d’antigues civilitzacions. La Laura va fer de paleoantropòloga i va explicar la part dels ossos (edat, sexe,,..) i el Ferran va fer la part més d’arqueologia (com excavem, com recollim les mostres i quina informació en podem extreure del jaciment). Vam descobrir i imaginar una tomba d’un individu que es va trobar al costat de les piràmides de Keops, Kefren i Micerinos. Semblava una tomba d’un individu que no pertanyia a la noblesa, ni era sacerdot, ja que, no estava momificat. Vam creure que hi havia més coses perquè només es veia un os i entre tots i totes vam desenterrar-ho.

Vam aprendre mooltes coses noves i va ser una experiència vivencial inoblidable!!!

Al Drive teniu la mostra de tota l’activitat!!