L’HORA DEL CONTE

Acabem el trimestre amb els contes de dos fantàstics autors i il·lustradors plens d’imaginació i màgia.

L’INCREÏBLE NEN MENJALLIBRES

​​L’Enric un nen a qui li agraden molt els llibres, però no li agraden com a nosaltres, no. Res a veure. A l’Enric el que li agrada és menjar-se’ls. Així que acaba menjant-se llibres sencers, i  com més llibres menja més llest es fa. Però serà bo tenir la panxa plena de llibres…?

Una història senzilla amb il·lustracions molt divertides que farà que tinguem ganes de devorar-lo. Vigileu! Un llibre amb l’estil d’Oliver Jeffers.

Ens ha agradat molt aquest conte i ens hem adonat que llegir ens anirà molt bé per aprendre.

.

petit tullet un llibre - Recomanacions: “Hervé Tullet, llibres per viure i experimentar”

UN LLIBRE

L’autor l’Hervé Tullet, ens fa una proposta artística divertidíssima per compartir en família. Aquest és un llibre interactiu que no té cap element tecnològic (ni piles, ni bateries, ni cables, ni codis informàtics…)

“Això és un llibre. Si fas el que et diu, ja veuràs què passa…” 

Aquest àlbum il·lustrat és una de les propostes més conegudes de Tullet. L’autor ens convida a ser protagonistes del llibre i del joc. Serà, sens dubte, el nou conte preferit.

És alhora un gran joc de màgia, i sobretot, crea molta expectació i rialles.

I TAMBÉ …

DE QUÈ FA GUST LA LLUNA?

Hem recordat aquest meravellós conte i després hem deixat aquest espai d’ombres, per a poder inventar-se històries i jugar lliurement. També hem posat a la biblioteca el conte amb titelles de feltre per explicar o canviar la història.

.

.

.

Amb aquest conte, desenvolupem la capacitat artística i teatral que tots/es tenen per representar històries inventades amb tots aquests elements. Juguem amb el nostre cos, amb diferents siluetes, amb transparències i colors a fer ombres xineses als companys/es.