CELEBREM LA CASTANYADA

Benvolgudes famílies de Tramuntana!

Quina setmana més emocionant i fascinant que hem passat al Parvulari preparant la festa de la Castanyada.

Vam començar rebent cartes de la Pepeta, la Castanyera des del bell mig del Montseny. Quina il·lusió ens va fer tenir notícies d’ella i del Pepet. Li vam posar una cadira al vestíbul i el vam preparar per a la seva arribada perquè estigués ben còmoda i poder descansar del llarg viatge fins a Barcelona.

Avui, hem celebrat una gran festa! Al matí, s’ha despertat la Pepeta i la seva germana l’ha acompanyat fins al Terrat. Quins nervis quan l’hem vista pujar les escales! Més tard, ha arribat en Pepet, que com sabeu, mai arriba a l’hora! Hem compartit una bona estona tots plegats. Els hi hem fet moltes preguntes, els hem recitat poemes, endevinalles i hem cantat cançons. Que bé ens ho hem passat!

Ara, la Pepeta i el Pepet, ja deuen haver arribat al Montseny. Segur que avui dormiran ben plans i somiaran amb les nenes i els nens de Tramuntana!

Mireu a la carpeta CASTANYADA del Drive, us esperen moltes sorpreses!