CREC!

Us han explicat alguna vegada un conte on la protagonista fos una branca? Doncs, mireu, hem contat la història d’una branca que un dia va decidir trencar amb tot, començant pel tronc que la sostenia i… CREC!, es va desprendre de l’arbre i va començar el seu camí per la VALL DEL SILENCI.

Aquesta és la història de silencis i sons de la vida quotidiana. Hem escoltat molt atentament el conte, hem fet silenci, però tot i esforçar-nos intensament no ho hem aconseguit. Sempre ens envolten sons per petits que siguin.

Hem presentat les cartes musicals on cada imatge equival a una figura musical i la seva durada. Les hem representat amb el nostre cos tot movent-nos per l’aula.

Per acabar, hem seguit la pulsació amb l’audició de “La simfonia de la sorpresa” de Joseph Haydn. Ho hem fet aparellant instruments. Així, han sonat les claus amb les caixes xineses, les panderetes amb les maraques i els xilòfons amb els triangles.

Sembla que Haydn treballava per la cort d’un rei a qui li agradava molt la música. Després de dinar feia tocar a l’orquestra que dirigia Haydn. Però amb la panxa ben plena el rei sempre s’adormia. Així va ser com Haydn va compondre la Simfonia de la sorpresa per sorprendre el seu rei quan feia la becaina. Si voleu saber la sorpresa que li va preparar cliqueu sobre l’enllaç.

https://www.youtube.com/watch?v=F5WOb633kz8&list=PLF_jWVqIFoDELVo_qxZobOkCtsePBtaer&index=13

També podeu escanejar el CODI QR!