L’HORA DEL CONTE

Durant el segon trimestre explicarem contes que ens aportin una reflexió i una mirada a favor de la diversitat i la coeducació. Històries que promouen una reflexió i anàlisi sobre els estereotips de gènere i que defensen la igualtat de drets i d’oportunitats. Així com el valor de ser un/a mateix/a i de respectar a tothom.

FAMÍLIES D’ARREU DEL MÓN

Aquest llibre, basat en les històries reals de diferents nens i nenes, és una joia que ens ha obert una finestra al món que ens envolta . Els diferents protagonistes ens expliquen com és la seva vida i els seus costums (on viuen , com és la seva família, què mengen, com vesteixen, com és la seva escola, a què juguen, com és casa seva…).

Es tracta d’un llibre molt enriquidor que tracta la diversitat cultural i que ens apropa a la realitat de  diferents infants, perquè puguem veure que tots i totes tenim molt més en comú del que ens pensem.

.

També hem estat jugant amb el llibre FAMILIARIUM, on podem inventar i imaginar altres tipus de famílies.

Finalment hem proposat dibuixar un membre de la seva família. Aquí teniu una petita mostra.