CONFERÈNCIES FAMILIARS: UN DIA A L’HOSPITAL

Famílies dels Molls i dels Pagells ja hem fet la primera conferència familiar: Un dia a l’hospital!

La Montse ha tingut un accident amb la bicicleta. Avisa al 112 i el Miquel (infermer UCI) i el Ricard (metge) la porten amb l’ambulància a l’hospital perquè s’ha fet mal al braç i a la boca.

Un cop a l’hospital, el Cristian (auxiliar administratiu del CAP), organitza l’ingrés. La Judith (infermera) i l’Andrea (metgessa) li fan la primera exploració i li recomanen un tractament. Aquest consisteix en un medicament que investiga i fabrica la Mercè (biometge). Com que també s’ha fet mal a la boca, la Lorena (dentista) li fa una exploració de les dents. Després, el Francesc (acupuntor) i la Laia (terapeuta) li realitzen unes sessions de rehabilitació per millorar.

Moltes gràcies, famílies!

Al Drive teniu una mostra de l’activitat!