Salts de llargada

Benvolgudes famílies de Molls i Pagells,

Aquests dies a psicomotricitat hem estat treballant els salts de llargada. Vam veure com esportistes d’elit feien els seus salts als Jocs Olímpics i vam aprendre les normes per saber si un salt és vàlid o no.

Hem practicat els salts al terrat, amb cordes, marcant amb el guix fins on hem arribat i fent d’àrbitre per veure si el salt era vàlid o invàlid.
Per acabar, vam mirar quants metres era el salt més llarg de la història (8 metres i 60 centímetres). Amb una cinta mètrica vam marcar tota la llargada i vam veure que necessitàvem 8 nens i nenes estirats a terra per arribar a fer tot el trajecte del salt. Ja us podem dir que és moltíssim!
Després vam saltar i veure quants centímetres i o metres feia cada una.

Al Drive podeu veure com hem gaudit tot fent els nostres salts! Hi trobareu un vídeo i algunes fotografies.