CONFERÈNCIES FAMILIARS: EDUQUEM!

Avui ja hem fet l’última Conferència familiar: Eduquem.

Les famílies ens han proposat una història: El somni d’Ivan. L’Ivan (fuster) és un noi que recorda que quan era petit ja volia ser fuster. Des de petits hem d’aprendre per aconseguir l’ofici que desitgem. L’Aitana (mestra) ens explica la seva feina que fa a la Llar d’infants, i l’Eli (mestra) com aprenen els nens i nenes a Infantil. Quan ens fem grans hem de continuar estudiant per poder fer la feina que volem, i la Nancy (professora de Cicles formatius) ens ho exposa. L’Ivan necessita aprendre més coses i va a la biblioteca a buscar més informació, la Noèlia (Bibliotecària) l’ajuda. L’Aitor (informàtic) i el Manuel (professor d’autoescola) també li ensenyen que cal saber d’eines digitals i conduir per fer bé la seva feina.

A partir d’un somni hem descobert nous oficis. Molls i Pagells, quin és el vostre somni?

Famílies, al Drive teniu el reportatge!!