We’re Going on a Bear Hunt

Benvolgudes famílies de Molls i Pagells,


Durant aquest mes hem treballat el conte We’re Going on a Bear Hunt de Michael Rosen.
Aquest conte ens explica com una família va a la recerca de trobar un os. Durant la història ens endinsem per diferents entorns naturals pels quals passen: grass, river, mud, forest, snowstorm i cave.


Hem jugat a diferents jocs per treballar el vocabulari: Memory, seqüenciar la història, relacionar les imatges del conte dels entorns naturals amb imatges reals, representar els sorolls de cada entorn natural, interpretar el conte i experimentar amb els sis entorns naturals.

També hem escoltat i visualitzat com el mateix autor, Michael Rosen, explica i representa el conte a YouTube (Michael Rosen performs We’re Going on a Bear Hunt).

Al Drive trobareu un vídeo amb l’experimentació i la representació del conte.