TRES ESPAIS AL TERRAT I IOGA

Hola, famílies de Molls i Pagells,

Aquestes setmanes hem treballat per espais al terrat i a l’espai de psicomotricitat hem fet ioga.

Al terrat, hem dividit el grup classe en tres grups de nens i nenes, i hem anat passant totes per cada espai.
Els espais han sigut: un circuit, salts de llargada i xanques i puntaria.
L’espai del circuit, els nens i nenes han practicat l’equilibri i altres agilitats amb el material presentat. Als salts de llargada, els nens i nenes s’han posat per parelles, una saltava i l’altra amb un guix feia una marca a terra per saber fins on havia saltat. L’altre espai, el de xanques i puntaria, el grup es dividia en dos petits grups. Unes quantes practicaven caminar amb les xanques i la resta practicava la puntaria.

Ens ha agradat molt poder passar per tots els espais i explorar noves maneres de fer amb el material.

A l’espai de psicomotricitat hem fet ioga. Hem parlat de què és i en què consisteix. Sabem que és un esport on es fan moviments amb el cos, i s’acaba arribant a una postura. Alguns nens i nenes ja coneixien postures de ioga, com la serp, el pont, l’arbre, etc.
Primer hem fet respiracions, ja que ajuda a agafar consciència del nostre cos. Després hem presentat diferents postures de ioga i les hem practicat. Aquestes han sigut: el peix, el camell, el triangle, la granota, la tortuga i l’arc.
Per acabar, cada nen i nena ha presentat la seva postura de ioga. Podia ser una que coneixien, una inventada o una de les presentades.


Al Drive, dins la carpeta Tres espais al terrat, trobareu algunes fotografies i vídeos! I dins la carpeta Ioga trobareu un vídeo de les postures que han fet.