FEM UN CIRCUIT I 6 ESPAIS

Benvolgudes famílies de Molls i Pagells,

Durant aquest trimestre hem pogut jugar amb el material del Racó de l’Aventura, fent murs amb els mòduls, jugant a dins / fora amb els cèrcols, fent circuits, escalant per l’espatllera i pujant per la braquiació.
També hem treballat per grups per poder explorar cada espai i material més tranquil·lament. Hem creat 6 espais de joc: tobogan, piscina de pilotes, braquiació, espatllera, maons de construcció i túnel. Per grups, tots i totes han passat per aquests espais per poder explorar amb el seu cos i el material.


Al terrat hem jugat a jocs de moviment com l’aranya, el pica-paret i l’atrapada col·lectiva. A més, també hem fet circuits d’equilibri i habilitats.

Si entreu el Drive trobareu algunes fotos o vídeos d’aquests moments.