CREC!

Us han explicat alguna vegada un conte on la protagonista fos una branca? Doncs, mireu, hem explicat la història d’una branca que un dia va decidir trencar amb tot, començant pel tronc que la sostenia i… CREC!, es va desprendre de l’arbre i va començar el seu camí per la VALL DEL SILENCI.

Aquesta és la història de silencis i sons de la vida quotidiana. Hem escoltat molt atentament el conte, hem fet silenci, però tot i esforçar-nos intensament no ho hem aconseguit. Sempre ens envolten sons per petits que siguin.

Hem aprofitat aquests son i n’hem fet música, i anant una mica més enllà, hem acabat creant els nostres entorns sonors. Els voleu sentir? A continuació us deixem les nostres composicions, sentireu una flauta d’èmbol marcant l’inici i el final de la composició sonora.


MOLLS:

AIGUA MUSICAL

EL VENT MÀGIC DEL BOSC


PAGELLS

LA SELVA DE LES MERAVELLES

TEMPESTA DE TRAMUNTANA


Voleu saber quins instruments hem fet servir per a fer les nostres composicions sonores? Esperem que us agradi, hem estat molt i molt concentrats i concentrades durant els assajos i les gravacions. Ens ho hem passat molt bé!