LES FIGURES MUSICALS

Avui hem presentat les figures musicals amb unes targetes representades per uns animalons ben curiosos. Cada targeta representa una figura musical i el seu temps. El cuc, el poll i la puça són la blanca, la negra i la corxera.

Per grups hem interpretat les seqüències proposades i ens hem desplaçat fent un pas llarg, un pas normal o dos passets ràpids de puntetes segons el temps de la figura musical. Per parelles cooperatives o en petits grups hem interpretat les seqüències proposades, ens n’hem inventat i les hem representat amb el nostre cos.

També hem portat uns instruments que ens han servit per a seguir els ritmes suggerits i el del musicograma “La Simfonia de la sorpresa” de Joseph Haydn. Aquí us deixem l’enllaç perquè el pugueu gaudir i practicar en família. Qualsevol instrument de percussió o dos estris de cuina de fusta us poden servir.