FROM HEAD TO TOE

Famílies de Molls i Pagells, aquestes últimes sessions d’anglès hem presentat un nou conte. Aquest conte es diu From head to toe d’Eric Carle.
Aquest conte presenta diferents animals i els moviments que fan. Segueix una estructura repetitiva i divertida d’aprendre nou vocabulari dels animals, les parts del cos i els moviments que fa i I can do it!.
Ens parla del penguin, giraffe, buffalo, monkey, seal, gorilla, crocodile, cat, camel, donkey, elephant i parrot. Les parts del cos que apareixen són: head, neck, shoulders, arms, hands, chest, hips, back, legs, knees, foot i toes.
El conte ensenya aquests animals i exposa una interacció amb l’alumnat, ja que demana si són capaces de fer el moviment – “Can you do it?” – “I can do it!”.

Per practicar aquest vocabulari hem explicat el conte diverses vegades perquè els nens i nenes es familiaritzessin amb ell, hem presentat el vocabulari de les diferents parts del cos, hem jugat a Sol o Catrin says, hem dibuixat la silueta d’un nen o nena de la classe, hem creat els nostres caps de persones amb els eyes, ears, hair, mouth, nose, etc. i després els hem exposat a tota la classe. També hem vist el conte a la PDI, hem ballat i cantat la cançó i hem jugat a un joc amb les imatges de l’animal i havien de fer el moviment que pertocava.

Al Drive, dins la carpeta From Head To Toe, podeu veure unes fotografies i un vídeo.