CONFERÈNCIES FAMILIARS: EDUQUEM!

Ja hem fet la segona Conferència familiar: Eduquem.

Les famílies ens han explicat la història de la Maria, una nena que comença a anar a l’escola i a poc a poc es va fent gran. Al llarg dels anys, la Maria va passant per les diferents etapes: Infantil, Primària i Secundària. En Gerard (mestre de Primària) ens explica algunes de les coses que aprenen en aquesta etapa. La nostra protagonista ens ha fet un vídeo per explicar-nos la seva experiència i fins i tot, ens van ensenyar un robot molt divertit programat pels nens i les nenes. Tot seguit, la Natalia (mestra d’economia) ens va mostrar la utilitat dels diners, la importància d’estalviar i què els ensenya ella als seus alumnes. Després, l’Anna (mestra de matemàtiques), ens ha fet veure que els números i les matemàtiques estan presents en el nostre dia a dia i tenen una utilitat. Finalment, l’Aloma (mestra d’anglès) ens ha mostrat la riquesa d’aprendre diferents llengües.

Si voleu veure el recull de fotografies i vídeos, entreu al Drive!