CONFERÈNCIES FAMILIARS: CONSTRUÏM

Ja hem fet la tercera conferència: CONSTRUÏM!

Les famílies han proposat construir al terrat d’Infantil un fantàstic hivernacle. La Daniela (arquitecta urbanista), ha pensat i dissenyat com podria ser. L’Ernest (tècnic de prevenció de qualitat i medi ambient) ens ha explicat la importància de la prevenció de riscos laborals per tal que sigui un entorn segur pels treballadors. També ens ha mostrat com reciclen els diferents materials i ens ha ensenyat imatges dels contenidors que fan servir. Seguidament, en Mohamed (paleta) narra com executar-ho i els materials que necessitem per dur a terme el projecte. Per fer-ho, s’ha de coordinar amb en Juan (metal·lista soldador), que és qui fa les peces metàl·liques que també necessitem per fer el nostre hivernacle. Una vegada ja tenim l’estructura feta, la Paola (dissenyadora interiorista) ens fa una proposta a ordinador perquè veiem el disseny final i acabar de decidir si és realment funcional. Finalment, en Jorge (mecànic) fa que tot funcioni per tal d’acabar amb èxit tot el procés. Ens ha quedat un hivernacle magnífic!

Voleu veure el reportatge fotogràfic? Doncs entreu al Drive!